Search
  • Admin

SCC refurbishments


It is all happening at the centre. The builders - Ducon have moved in and taken over our recepetion, traing rooms and the stadium.

We are manning the office form the Art room and entry is via the Art room door- follow the fake grass decking to the side entrance.

The project will take about two months and is funded by the Mornington Peninsual Shire Council

The aim is to make our centre user freindly, a warm space in winter a cool place in summer.

The accessible ramp is being installed and the front glass sliding door modified to stop the big chill and wind gusts that rip through the reserve.

Our recpetion area will be remodelled and our main training room have much needed windows that will improve natural light. Air conditioning will be installed in the rooms including the Art studio.

We do aplogise for any inconvience.

Check out the website for details of how to pay online for your activities and classes.


2 views
  • facebook-square
  • Twitter Square
  • google-plus-square